Noel Wapp
De nieuwe noordelijke app-bouwer en ontwikkelaar
Apps
Specialisten in apps - software
Slider

Web

Websites:

web, webapps, software

Noel Wapp ontwikkelt websites voor bijna elk budget. Als het nu gaat om een snel opgezette website als ‘introductie’ pagina of concern website of webshops, wij denken met je mee.

Wij leveren websites op maat. Dit doen wij van design tot oplevering en opvolging met nieuwe en slimme technieken. De websites zijn een onderdeel van jouw online communicatie en interne bedrijfsprocessen mede door koppelingen met externe systemen. Dit alles helpt jouw bedrijf bij het vergroten van de bekendheid.

In het kader van bedrijfsprocessen ontwikkelen wij ook op maat gemaakte webapplicaties (online en offline software) voor alle gewenste toepassingen.

Dit komt zeer van pas bij webshops als deze vanuit een bestaand systeem ontwikkeld dient te worden. Webshops nieuw ontwikkelen doen wij met een eigen CMS of met de bestaande systemen als Magento. Wij kijken altijd eerst wat het beste past.

Door onze technieken ervaar je geen negatieve invloeden op de vindbaarheid van jouw website, SEO. Met een aanvulling van pakkende teksten en eventueel social media vergroot je de vindbaarheid op het web.

Responsive:

Alles wat wij ontwikkelen gebeurt met oog op compatibiliteit. Op welk apparaat dan ook zal de website duidelijk leesbaar en optimaal zijn. Een computer, laptop, tablet en (verschillende) mobiele telefoons vormen geen probleem voor de website. De snelheid en gemak waarmee dit wordt getoond is optimaal op o.a. iOs, iPhone, Android en Windowns Phone.

Werkwijze:

Van (concept) idee tot oplevering nadat wij in een eerste vrijblijvend gesprek uw wensen en de mogelijkheden bespreken.  Wij streven naar transparantie en eerlijkheid zodat je niet voor verrassingen komt te staan en wij een goed product vertaald uit jouw wensen kunnen ontwikkelen.

Wij werken met sprints zodat je tijdens het ontwikkelen op de hoogte wordt gehouden en wij tijdig kunnen bijsturen indien dat gewenst is. Je weet precies wat wanneer opgeleverd wordt en de verwachtingen zijn duidelijk.

Tijd voor een website en of webshop al dan niet vernieuwd?

Wil je meer weten of de mogelijkheden bespreken of heb je een specifieke vraag die je hier niet vindt, neem dan vrijblijvend contact op met ons. Vul onderstaand formulier in en wij contacten je zo spoedig mogelijk. Of bel met ons op 050 2300 911

 

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht