Noel Wapp
De nieuwe noordelijke app-bouwer en ontwikkelaar
Apps
Specialisten in apps - software
Slider

App

Apps:

Een app ontwikkelen! Waarom zou je? Waarom niet? Een app laten ontwikkelen kan voor legio toepassingen waar Noel Wapp bij kan helpen. Heeft je organisatie, gemeente of overheidsinstelling het idee om een app te laten ontwikkelen? Laat het ons weten!

Een app zoals we die kennen op de mobiel of tablet die een ieder kan downloaden is niet de enige app die wij ontwikkelen. Binnen de organisatie zijn heel veel voorbeelden waarbij een app ontwikkeld kan worden. Een app voor de B2B, B2C of B2E markt zijn de meest voorkomende. Wij ontwikkelen niet alleen apps voor consumenten en bedrijven maar ook apps om de interne processen te optimaliseren. Dit al dan niet in combinatie met websites, webapplicaties en databases.

Wij leveren indien gewenst ook apparatuur/hardware dat daarbij nodig kan zijn. Uiteraard mag je ook je eigen hardware meenemen zodat wij passende apps kunnen ontwikkelen.

Werkwijze:

Van (concept) idee tot oplevering nadat wij in een eerste vrijblijvend gesprek je wensen en de mogelijkheden bespreken.  Wij streven naar transparantie en eerlijkheid zodat je niet voor verrassing komt te staan en wij een goed product vertaald uit jouw wensen kunnen ontwikkelen.

Wij werken met sprints zodat je tijdens het ontwikkelen op de hoogte wordt gehouden en wij tijdig kunnen bijsturen indien dat gewenst is. Je weet precies wat wanneer opgeleverd wordt en de verwachtingen zijn duidelijk.

Tijd voor een nieuwe app of een bestaande optimaliseren?

Wil je meer weten of de mogelijkheden bespreken of heb je een specifieke vraag die je hier niet vindt, neem dan vrijblijvend contact op met ons. Vul onderstaand formulier in en wij contacten je zo spoedig mogelijk. Of bel met ons op 050 2300 911

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht