 +31 (0) 50 23 00 911
 +31 (0) 50 23 00 911
web

Web

Wat is het web en wat doen wij daarmee? Wij gaan het niet moeilijker maken dan het is. Een website kent iedereen en heeft (bijna) iedereen. Wat doen wij dan wel met het web? Wij bouwen alles voor u dat u via het web wilt laten lopen.

Wanneer wij dat doen houden wij van het begin af aan rekening met een aantal dingen. Uw site is voor ons nog steeds een visitekaartje. Het moet daarom gebruiksvriendelijk en goed ontworpen zijn waarmee het bezoekers uitnodigt tot interesse in uw bedrijf of omdat ze op zoek zijn naar producten die u levert. De website moet dus goed vindbaar zijn via diverse zoekmachines. Wij gaan u daar (nog) niet mee vermoeien. Zaken als uw doel van de website, de uitstraling, de doelgroep en de functie-eisen zijn van belang voor wij beginnen met het maken van een website.

Het meest belangrijke is dat wij met u in gesprek gaan om deze punten goed te bespreken zodat uw website dat uitstraalt en overbrengt wat u in gedachte heeft! Wij beschikken over een netwerk van professionals die u wellicht ook nodig heeft in het vormgeven van het geheel. Hierbij valt te denken aan tekstschrijvers, designers, fotografen etc. Naast het bouwen van een website kunnen wij u ook helpen met het ontwikkelen van een app, webapps, mobiele websites en responsive websites/webdesign.