 +31 (0) 50 23 00 911
 +31 (0) 50 23 00 911
app

App

Iedereen zou wel een mobiele app voor zijn bedrijf willen hebben maar wanneer is een app of applicatie nou geschikt voor uw bedrijf? Dat is volgens ons helemaal afhankelijk van de interactie tussen u en uw klant. Vaak volstaat het om uw website responsive te maken of een mobiele website te laten bouwen. Zo bent u ervan verzekerd dat als uw website op een mobiel apparaat bezocht wordt, de tekst goed leesbaar is zonder het te hoeven vergroten. Het is bewezen dat als uw website geschikt is voor mobiele apparaten, de verblijftijd daardoor zal toenemen.

Het is aan te raden een app te laten ontwikkelen als u informatie wilt uitwisselen tussen u en uw personeel en/of uw klanten. Dagelijkse interactie omdat u gebruik maakt van een verkoopkanaal of dagelijks interessante items delen. Tijd en geld besparen kan door een app te ontwikkelen waarmee personeel bepaalde taken direct kan uitvoeren, bijvoorbeeld tijdsregistratie en urenbriefjes.

Apps worden ontwikkeld voor verschillende platforms. De meest gangbare zijn: iOS, (iPhone en iPad), Android, BlackBerry en Windows Phone. Voor deze verschillende platforms zijn er ook verschillende apps. native apps, web apps en hybride apps.